SR-HD1350

SR-HD1350 este un recorder combo care care permite inregistrarea de material video pe discuri blu-ray fara a fi necesara utilizarea unui PC. Sursa de content poate fi un semnal video live sau material video stocate pe HDD-ul intern de 320GB. Se pot importa o multitudine de materiale video inregistrate de camere in format AVCHD, HDV sau DV care pot fi stocate local pe HDD-ul intern sau transferate utilizand interfata de carduri SDHC sau port HDV/DV. Materialele importate pot fi editate, arhivate sau duplicate pe discuri blu-ray sau down-convertite si inregistrate pe discuri DVD.

blu-ray logoCopierea discurilor DVD si blu-ray neprotejate de drepturi de autor poate fi facuta rapid apeland la functia specifica de duplicare (se poat efectua si copieri multiple).

SR-HD1350 este destinat videograferilor, aplicatiilor corporate, educatie, productie video si oricaror aplicatii care necesita prezentarea de content pe discuri DVD sau blu-ray fara a utiliza PC-ul (implicit neapeland la programe de editare si software-uri de authoring care ar trebui folosite pe un PC).

 

  • Recorder blu-ray cu facilitati profesionale
  • HDD intern de 350 GB pentru importul de material, editare si duplicare
  • Creare discuri blu-ray BDMV (cu meniu) si BDAV
  • Inregistrare directa pe disc a unui semnal video de intrare live (atat pentru discuri blu-ray cat si DVD) - Nou!
  • Poate inregistra pe disc blu-ray dual layer (cu capacitate de 50GB) pana la 24 ore de material video HD (mod de inregistrare AE cu rata de bit de 4.3Mbps) sau pana la 85 ore de material video SD (mod de inregistrare EP cu rata de bit de 1.2Mbps). Inregistrarea continua este posibila timp de 8 ore.
  • Duplicare discuri BD-R cu vireza de pana la 6x - Imbunatatire
  • Realizare de discuri cu auto-start sau redare in bucla
  • Intrari digitale si analogice pentru asiguarea compatibilitatii cu majoritarea echipamentelor
   • Interfata USB
   • Slot card SDHC/SDXC*. Se pot importa fisiere de tip .MOV (Final Cut Pro) create folosind camere din gama JVC ProHD din seria GY-HM1x0/7x0 - Imbunatatire
   • i.Link (firewire HDV/DV)
   • Intrare semnal video analogic compozit/S-Video
  • Monitorizare functionare via iesire HDMI si video component

Blu-ray authoring profesional

Cu acest aparat se pot realiza discuri blu-ray utilizand material inregistrat cu camere video HD. Inregistrarea se poate face pe discuri BD-R single layer (25GB), dual layer (50GB) sau pe discuri BD-RE (reinscriptibile). Recorder-ul poate face si down-conversie la format SD urmata de inregistrare pe discuri DVD.

 

Functii de editare si duplicare incorporate

Datorita existentei HDD-ului intern este posibila editarea materialelor importate care apoi pot fi compilate si inregistrare pe discuri blu-ray (in cazul materialelor HD) sau DVD (in cazul materialelor SD). Tot datorita HDD-ului intern se pot efectua duplicarea de discuri blu-ray si DVD (neprotejate de drepuri de autor). Aceasta operatie este mult simplificata – se introdude discul in aparat si se specifica cate copii sunt necesare. Contentul de pe disc este stocat temporar pe HDD apoi inregistrat pe discul blu-ray sau DVD.

 

Autoring pentru discuri DVD/blu-ray pentru prezentari, aplicatii corporate si digital signage

Discurile pot fi inregistrate astfel incat player-ul sa inceapa singur redarea imediat ce discul a fost introdus in aparat, lucru util pentru prezentari. Deasemeni se pot realiza si discuri care sa fie redate continuu in bucla, ideal pentru magazine si puncte de vanzare.

 

Compatibilitate cu majoritatea camerelor video cu inregistrare AVCHD, HDV/DV
(o lista detaliata de compatibilitati este afisata in sectiunea documente)

SR-HD1350 este compatibil cu camerele JVC din gama profesionala precum si cu cele de larg consum din gama Everio. De asemeni este compatibil cu o mare parte din celelalte camera existente pe piata.

Pentru camerele ce inregistreaza pe carduri SDHC/SDXC se pot realiza transferuri de fisiere in format AVCHD utilizand slotul SDHC al aparatului.

Pentru camerele cu inregistrare pe caseta sau pe carduri in alte formate de fisiere se poate realiza transferal digital utilizand interfata firewire (i.Link) HDV/DV

Pentru camerele de larg consum transferul de fisiere se poate realiza utilizand interfata USB.


Suport pentru transferul fisierelor de tip Apple Quicktime (.MOV) via SDHC/SDXC

Fisierele de tip .MOV inregistrate in modul SP (19/25Mbps) folosind camerele JVC din gama ProHD din seriile GY-HM1X0/7X0 sunt compatibile cu SR-HD1350 si pot fi transferate pe HDD pentru a fi mai apoi inregistrate pe disc.


Encoder incorporat MPEG-2 si MPEG-4 (H.264)

Inregistrarea HD in format H.264 este realizata in modurile de inregistrare AF (aprox. 12.9Mbps), AN (aprox. 8.6Mbps), AL (aprox. 5.7Mbps) si AE (aprox. 4.3Mbps). Inregistrarea HD in MPEG-2 TS este posibila la utilizarea portului HDV precum si pentru camerele de larg consum JVC Everio (rata de bit de pana la 28Mbps). Inregistrarea SD in MPEG-2 TS este posibila la utilizarea portului DV sau a intrarilor video analogice in modurile de inregistrare XP (aprox. 9.5Mbps), SP (aprox. 4.8Mbps), LP (aprox. 2.4Mbps) si EP (aprox. 1.2Mbps)


Conversie de format incorporata

In situatiile in care sunt necesare copii SD ale marerialului original filmat HD, contentul poate fi down-convertit si apoi inregistrat pe discuri DVD .

 

Diferente intre modelele SR-HD1350, SR-HD1700 si SR-HD2700
  SR-HD1350 SR-HD1700 SR-HD2700
 Capacitate HDD 320GB 500GB 1TB
 Compatibilitare cu fisiere .mov (FCP) NU DA * DA *
 Compatibilitare cu fisiere .mxf NU DA * DA *
 Interfata de remote RS232 (9 pin) NU DA DA
 Port LAN pentru control/upload FTP NU DA DA
 Interfata HD/SD SDI NU NU DA

*Numai pentru camerele JVC din familia GY-HM8x0 si GY-HM6x0 ce utilizeaza modurile de inregistrare HQ (cu rata debit de 35Mbps) sau SP (cu rata debit de 19Mbps)