GY-HM650

Camera handheld cu inregistrare HD/SD pentru jurnalism si aplicatii ce necesita transmisii live.

Fata de camera GY-HM600, GY-HM650 ofera in plus inregistrare simultana cu 2 codec-uri diferite, inregistrare intr-un format de inalta rezolutie simultan cu streaming video la o alta rezolutie si bitrate (alease de utilizator), upload FTP pentru materialele video inregistrate pe camera si browser incorporat pentru control/previzionare de la distanta (utilizand orice dispozitive conectate la Wi-Fi - laptop, tableta, smartphone).

Conectivitatea in IP se realizeaza utilizand un port USB host la care se pot conecta: adaptor Wi-fi, adaptor RJ45 sau dongle 3G sau 4G.

Datorita echiparii cu 2 codec-uri care pot lucra independent, streaming-ul este efectuat in interiorul camerei fiind necerar numai unul din dispozitivele periferice mentionate mai sus pentru realizarea conectivitatii in retelele IP.

In cazul efectuarii streaming-ului prin retele fara banda garantata (ex. retelele 3G si 4G), camera poate utiliza tehnologuia Zixi pentru asigurarea unei receptii lipsita de artefacte (rezilienta la pierderea de pachete IP in tehnologia Zixi fiind de pana la 30% in comparatie cu protocoalele TCP/IP care au o rezilienta maxima de 0.2-0.3%).

 

Pentru mai multe detalii consultati sectiunile de mai sus.