GY-HM200ESB

Camera GY-HM200ESB inglobeaza caracteristicile predecesoarei sale GY-HM200 si dispune in plus de un layer de grafica dedicat ce poate fi utilizat atat in cazul transmisiilor sportive, cat si in cazul aplicatiior de televiziune. Layer-ul grafic poate fi activat sau dezactivat in functie de necesitati. Aceste capabilitati suplimentare elimina necesitatea existentei unui echipament generator de grafica si face posibila realizarea unei productii video de catre un singur operator (cameraman).

Layer grafic integrat pentru aplicatii sportive:
- grafica specifica pentru afisarea scorurilor urmatoarelor sporturi: hockey, volei, baschet, lupte, baseball si fotbal american. Un nou firmware care va fi lansat in luna februarie 2017 va adauga o grafica si pentru fotbalul european
- posibilitate incarcare externa de logo-uri ale echipelor

Layer grafic integrat pentru aplicatii de televiziune:
- burtiere customizabile, stocare a pana la 5 anunturi de tip text care pot fi activate/dezactivate in timpul inregistrarii sau streaming-ului live
- inserare watermark cu ajustarea pozitiei pe imagine
- selectare si insereare logo-uri

GY-HM200ESB are iesiri HDMI si 3G/HD-SDI si conectivitate IP. Fiind echipata cu 2 codec-uri independente este posibila inregistrarea simultana in 2 formate si rezolutii diferite, streaming video HD/SD si upload FTP.
In timpul inregistrarii de rezolutie UHD, functiile de streaming si grafica nu sunt disponibile (acestea putind fi utilizate numai in mod de lucru HD).


Pentru mai multe detalii consultati sectiunile de mai sus.